Referenties

Referenties

Dakgoot vervangen? Voor elke renovatie heeft De Dakgootspecialist een juiste oplossing. Dakgoten leveren wij in kunststof, aluminium en zink zodat u kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij adviseren graag over de juiste goot en montage voor uw woning.

Slechts 1 project? Wij hebben een nieuwe website en werken aan de invulling. De Dakgootspecialist heeft meer dan 25 jaar ervaring, en heeft een groot team ervaren medewerkers. En zeker hebben wij veel meer projecten dan slechts één gerealiseerd. Hier komen (ASAP) meer voorbeelden.

Uitgevoerde projecten

Voor alle projecten is het plaatsen van de dakgoten uitgevoerd door ons eigen montageteam. De Dakgootspecialist verzorgt alles van demontage tot montage. Van het demonteren van de oude dakgoot en hemelwaterafvoer tot het monteren van de nieuwe dakgoten.

Vast onderdeel voor het montageteam van De Dakgootspecialist is het controleren van de noodzakelijke bevestigingseisen. Wanneer kleine of grote reparaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn, dan kan het montageteam - met ervaren timmerlieden - ook deze werkzaamheden (binnen hetzelfde project) uitvoeren. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan contact met ons op voor een advies op maat of vraag een offerte aan. De Dakgootspecialist staat graag voor u klaar, vanuit onze hoofdvestiging in Noord-Nederland (Appingedam) of onze nevenvestiging in Den Haag.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-680147.

Contact opnemen