Referenties

Referenties

Dakgoot vervangen? Voor elke renovatie heeft De Dakgootspecialist een juiste oplossing. Dakgoten leveren wij in kunststof, aluminium en zink zodat u kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij adviseren graag over de juiste goot en montage voor uw woning.

In onderstaand overzicht vindt u diverse projecten van De-Dakgootspecialist.nl. De toelichting en foto's geven een impressie van onze renovatieprojecten.

In elk project voert ons montageteam alles van demontage tot montage uit. Van het demonteren van de oude dakgoot en hemelwaterafvoer tot het monteren van de nieuwe goten. Vast onderdeel daarbij is het controleren van noodzakelijke bevestigingseisen. Wanneer kleine of grote reparaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn, dan kan het montageteam - met ervaren timmerlieden - ook deze werkzaamheden uitvoeren binnen hetzelfde project. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan contact met ons op voor een advies op maat of vraag een offerte aan. Wij staan binnen korte tijd voor u klaar vanuit onze hoofdvestiging in Noord-Nederland (Appingedam) of onze nevenvestiging in Den Haag.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-680147.

Contact opnemen