Kunststof dakgoten type Beauty gemonteerd in Groningen

NIeuwe Kunsstof dakgoten type Beauty van Polytech gemonteerd

Hier komt uitleg wat er bij dit project is gedaan. zoals nieuwe kunststof dakgoten gemonteerd bij een prachtig vrijstaand huis in Groningen. De kunststof dakgoot Beauty onderscheidt sierlijke ronde randen. De aanzichthoogte is 153 mm. Deze dakgoot is een mooi sierelement vormt een aanwinst voor deze prachtige Groningse woning.

Tags

Uitgevoerde projecten

Voor alle projecten is het plaatsen van de dakgoten uitgevoerd door ons eigen montageteam. De Dakgootspecialist verzorgt alles van demontage tot montage. Van het demonteren van de oude dakgoot en hemelwaterafvoer tot het monteren van de nieuwe dakgoten.

Vast onderdeel voor het montageteam van De Dakgootspecialist is het controleren van de noodzakelijke bevestigingseisen. Wanneer kleine of grote reparaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn, dan kan het montageteam - met ervaren timmerlieden - ook deze werkzaamheden (binnen hetzelfde project) uitvoeren. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan contact met ons op voor een advies op maat of vraag een offerte aan. De Dakgootspecialist staat graag voor u klaar, vanuit onze hoofdvestiging in Noord-Nederland (Appingedam) of onze nevenvestiging in Den Haag.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-680147.

Contact opnemen