Zinken dakgoten

Zinken dakgoten

Een zinken dakgoot is een goed alternatief voor de voorheen vaak toegepaste houten of PVC dakgoot. De goten zijn uiteraard zeer geschikt voor renovatie of vervanging van uw oude goot, maar kunnen ook toegepast worden voor nieuwbouw: van boerderij tot bedrijfspand en van tuinhuisje tot particuliere woning. Een zinken goot is in verschillende vormen te leveren en maakt van elk object een karakteristiek pand.

Maatwerk zinkendakgoten

Naast standaard zinken dakgoot, leveren ook hoogwaardig maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen.

In onderstaand overzicht presenteren wij de stijlen en modellen van zinken dakgoten.

 

Tevens bieden wij een gevarieerd aanbod van kunststof dakgoten en aluminium dakgoten.

De voordelen van zinken dakgoten

Zinken dakgoten zijn veelzijdig in gebruik en zink is een betrouwbaar bouwmetaal. Zink is erg duurzaam en als het op recycling aankomt, is zink uitstekend te hergebruiken. Als bouwmateriaal is zink zeer ecologisch verantwoord en bovendien onderhoudsarm en eenvoudig te verwerken.
Op den duur gaat zink oxideren, en krijg je het zeer bekende patina met de bekende karakteristieke uitstraling van zink. De welbekende vaak groenachtige doffe en kleurrijke corrosie laag. Wist u dat het oxideren van zink als voordeel gezien kan worden?

Deze oxidatie laag zorgt naast de karakteristieke uitstraling van zink, ook voor extra bestendigheid. Door de vorming van patina herstellen oppervlaktekrassen zich wat de houdbaarheid van het zink verhoogt. Zink is dus een uitstekende keuze voor dakgoten, maar ook als bekleding van dak en gevel!

Maatwerk zinken dakgoten

De klant en de kwaliteit staan voorop bij De Dakgootspecialist. Onze naam zegt het al! De Dakgootspecialist is gespecialiseerd in maatwerk zinken dakgoten. Wij zorgen altijd voor passend resultaat. Elke project, gebouw of woning is anders en ook de wensen van onze klanten verschillen. En daarom nemen wij graag uw wensen en de mogelijkheden met u door.

Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus, wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. U kunt daar 2 afbeeldingen meesturen om uw wensen kenbaar te maken. Indien ons formulier niet voldoet om uw wensen over te brengen, mag u ons ook mailen of bellen 0596-680147 Wij staan u graag te woord.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-680147.

Contact opnemen