Header 1
dakgoot 1
dakgoot 5
Header 3
dakgoot 3
dakgoot 4
dakgoot 6
dakgoot 7

De Dakgootspecialist

Zinken dakgoten

Een zinken dakgoot is een goed alternatief voor de voorheen vaak toegepaste houten of PVC dakgoot. De goten zijn uiteraard zeer geschikt voor renovatie of vervanging van uw oude goot, maar kunnen ook toegepast worden voor nieuwbouw: van boerderij tot bedrijfspand en van tuinhuisje tot particuliere woning. Een zinken goot is in verschillende vormen te leveren en maakt van elk object een karakteristiek pand. 

De voordelen van zinken dakgoten:

  • lange levensduur
  • geen doorzakking tussen de beugels door specifieke bodemprofielering
  • 10 jaar productgarantie
  • concurrerende prijzen
  • korte montage tijd (weinig tot geen overlast)
     

In onderstaand overzicht presenteren wij de stijlen en modellen van zinken dakgoten. Tevens bieden wij een gevarieerd aanbod aan kunststof goten en aluminium goten.
 

Vraag offerte aan

Zinken dakgoot B30

Deze zinken bakgoot van het type B30 heeft een lengte van 3 meter. Prijzen voor deze goot zijn op aanvraagd.  Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor de zinken goot.

 

 

 

Vraag offerte aan

Zinken dakgoot B37

De zinken bakgoot van het type B37 heeft een lengte van 3 meter. Prijzen voor deze goot zijn op aanvraag. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor deze goot.

 

Vraag offerte aan

Zinken dakgoot B44

De zinken bakgoot van het type B44 heeft een lengte van 3 meter. Prijzen voor deze goot zijn op aanvraag. Vraag voor deze zinken goot een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Zinken dakgoot B50

De zinken bakgoot van het type B50 heeft een lengte van 3 meter. Prijzen voor de goot zijn op aanvraag. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze zinken dakgoot.

 

Vraag offerte aan

Zinken dakgoot B55

De zinken goot van het type B55 heeft een lengte van 3 meter. De prijzen voor deze bakgoot zijn op aanvraag. Vraag voor deze goot een vrijblijvende offerte aan.