Kunststof dakgoot Rustiek met smetplank en gootklossen

Dubbelwandige kunststof dakgoot met een landelijk karakter, waarbij de smetplank zorgt voor een robuuste afbakening tussen het dak en de gevel. Om het landelijke karakter extra te benadrukken, is deze goot voorzien van gootklossen.

Buitenwerkse maat 200x250 mm, naadloos tot 13,5 meter. Deze dakgoot is leverbaar in de kleur RAL9016 (wit) en RAL9001 (crèmewit).

Hoge kwaliteit

De kunststof dakgooten van Polytech vormen dus een duurzame alternatief tegenover zinken dakgoten. Kunststof dakgoten zijn ontzettend eenvoudig schoon te maken en te houden. U hoeft geen gebruik te maken van conserveringsmiddel, en u hoeft ook nooit meer te schilderen. De hoge kwaliteit kunststof dakgoten van Polytech gaan generaties lang mee.

Kwaliteit & duurzaamheid

Kunststof dakgoten vinden steeds meer hun weg in de Nederlandse bouwcultuur. Door de vele voordelen van de kunststof dakgoten, zoals de zeer goede kwaliteit zeer lange levensduur. De Dakgootspecialist heeft kunststof dakgoten van Polytech in het assortiment. Polytech besteedt namelijk continu aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte grondstof en de bewerking van die grondstof. De werkwijze van Polytech is zeer duurzaam. Zij zorgen zeer goed voor de verwerking van uitval en restmateriaal.

Duurzaam in productie

Polytech vervaardigt de kunststof dakgoten uit zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof dakgoten zijn kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, aggressieve stoffen en UV-straling. Tijdens de verwerking van deze grondstof tot de uiteindelijke dakgoot vindt er bijna geen extra belasting plaats voor het milieu.

Gootklossen zijn leverbaar in de volgende kleuren

 

Kleur RAL 9016 verkeerswit gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 9016 verkeerswit
Kleur RAL 9001 cremewit gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 9001 cremewit
Kleur RAL 7016 antracietgrijs gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 7016 antracietgrijs
Kleur RAL 6009 dennengroen gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 6009 dennengroen
Kleur RAL 5011 staalblauw gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 5011 staalblauw
Kleur RAL 3005 wijnrood gootklossen voor Polytech kunststof dakgoten
RAL 3005 wijnrood

Specificaties dakgoot Rustiek

 

Dakgoot Rustiek basis en afmetingen
Dakgoot Rustiek
Dakgoot Rustiek

Komt u er niet helemaal uit?

Ga naar onze contactpagina of
neem contact met ons op via 0596-680147.

Contact opnemen