Header 1
dakgoot 1
dakgoot 5
Header 3
dakgoot 3
dakgoot 4
dakgoot 6
dakgoot 7

De Dakgootspecialist

Referenties dakgoten plaatsen

Dakgoot vervangen? Voor elke renovatie heeft De Dakgootspecialist een juiste oplossing. Dakgoten leveren wij in kunststof, aluminium en zink zodat u kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij adviseren graag over de juiste goot en montage voor uw woning.

In onderstaand overzicht vindt u diverse projecten van De-Dakgootspecialist.nl. De toelichting en foto's geven een impressie van onze renovatieprojecten.

In elk project voert ons montageteam alles van demontage tot montage uit. Van het demonteren van de oude dakgoot en hemelwaterafvoer tot het monteren van de nieuwe goten. Vast onderdeel daarbij is het controleren van noodzakelijke bevestigingseisen. Wanneer kleine of grote reparaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn, dan kan het montageteam - met ervaren timmerlieden - ook deze werkzaamheden uitvoeren binnen hetzelfde project. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan contact met ons op voor een advies op maat of vraag een offerte aan. Wij staan binnen korte tijd voor u klaar vanuit onze hoofdvestiging in Noord-Nederland (Appingedam) of onze nevenvestiging in Den Haag. 

29 woningen voorzien van kunststof goten bij project Loevestein in Gorredijk

De Dakgootspecialist heeft bijgedragen aan een groot nieuwbouwproject, genaamd: Loevestein in Gorredijk. Maar liefst 29 woningen zijn hier voorzien van... Lees meer »»

Een combinatiegoot: de oplossing voor een karakteristieke uitstraling

Deze opdrachtgever uit Zierikzee kwam met een specifieke vraag bij de Dakgootspecialist. Ze wilden middels nieuwe dakgoten zorgen voor een... Lees meer »»

Van zinken dakgoten naar kunststof dakgoten

De Dakgootspecialist plaatste kunststof dakgoten in plaats van zinken dakgoten bij een project in Zandvoort. Het zeeklimaat zorgde voor schade... Lees meer »»

Van zetwerk en plaatmateriaal naar een kunststof dakgoot

De Dakgootspecialist werd ingezet tijdens dit renovatieproject. De klant had voorheen zetwerk plaatmateriaal. Het materiaal was niet meer in goede... Lees meer »»

Kunststof dakgoot met smetplank voor notariswoning

Voor deze opdrachtgever is de complete woning voorzien van een kunststof goot met smetplank. Ook de dakkapel werd meegenomen in het... Lees meer »»

Renovatie dakgoten in Zwinderen

De bestaande situatie ziet u op de eerste vier foto's. Na demontage van de oude dakgoten zijn er beugels gemonteerd... Lees meer »»

Bijzondere dakgoot met maatwerk hoeken voor paardencarrousel

De Dakgootspecialist heeft een paardencarrousel gerealiseerd met een bijzondere gootlijn. ... Lees meer »»

Aluminium goot voor woning in Sappemeer

Voor deze vrijstaande woning is een compleet nieuwe gootlijn gerealiseerd, inclusief hemelwaterafvoer. De uitvoering van de goot is aluminium. Op... Lees meer »»

Aluminium dakgoot, houten smetplank en kunststof gootklossen voor woning in Sassen

Naar aanleiding het stijladvies van een passende goot bij deze woning, is gekozen voor een aluminium dakgoot, een voorgelakte houten smetplank en... Lees meer »»

Woningblok: oude dakgoot vervangen door nieuwe dakgoot

Voor een woningbouwstichting heeft De-Dakgootspecialist.nl een complete straat gerenoveerd. De oude goten werden gedemonteerd en afgevoerd; daarna werd de bouwkundige staat... Lees meer »»